Concursul reportajelor civice: De ce transformăm periferia în gunoiște?!

Pentru un mediu înconjurător curat, nu este destul doar gândul. Este nevoie de schimbarea modului de acțiune.Priviți efectele faptelor nechibzuite ale unor cetățeni. Video și montaj: Răileanu Mihaela

Vă reamintim, că competiția de reportaje civice „Vreau să trăiesc într-un oraș curat!” proiect ce ține de Centrul Inițiative pentru Tineret „FEED-BACK” în parteneriat cu studioul de televiziune și radio BAStv. Termenul limită pentru depunerea lucrărilor este 15 mai 2021. Premiul va fi în valoare de 5000 de lei. Subiect: protecția mediului, probleme de colectare, eliminare, sortare și depozitare a deșeurilor, menținerea curățeniei și ordinii în curți, pe străzi și în vecinătatea orașului și a satelor raionului. Vrei să devii jurnalist civic și să ai ocazia să câștigi unul dintre premiile concursului? Înregistrează reportajul pe un smartphone obișnuit, încarcă-l pe YouTube și trimite un link închis cu o scurtă descriere și contactele tale la [email protected] marcat „Concurs de reportaje civice”.

Молодёжная организация «FEED-BACK» и телерадиостудия BAS-TV объявляют конкурс гражданских репортажей для молодёжи из Бессарабского района.

 

Ar putea să vă placă și