Cursuri online: informează-te și ia decizii corecte!

 

Covid 19 , progresul tehnologiei, lipsa de timp și nevoia soluțiionarii urgente a neajunsului de cunoștințe, a marit importanța și necesitatea cursurilor online indiferent de domeniu.

Astfel, de cursuri sunt o achiziționare de cunoștințe și abilități, contra plată sau gratuit, folosind un computer sau alt dispozitiv conectat la Internet în modul „aici și acum

Alegerea oricum rămâne după voi, însă o ușura celor care doresc să studieze online, noi am pregătit câteva criterii după care puteți alege sursa potrivită

Atunci când alegeți cursurile, primul lucru care trebuie luat în considerare este calificarea autorilor.  Principalele întrebări la care trebuie să răspundeți sunt: ​​Ce abilități are autorul acestui curs?  Ce fel de studii sau instruiri legate de temă a primit?  Unde a lucrat și ce rezultate a obținut?

Toate acestea pot fi găsite fie pe site-ul propriu-zis, unde vi se oferă cursul, fie pe profilurile autorului de pe rețelele de socializare.

Al doilea pas este analiza descrierii cursului și formatul instruirii, fie că este vorba de lecții video, scrise sau audio.  Îți îndeplinește oare așteptările și dacă te va duce la obiectivele tale? Va fi important să analizați feedback-ul altora.

Evaluarea cumpărătorilor precedenți al cursuri va arăta dacă el în sine se potrivește cu descrierea sa. Costul instruirii este, de asemenea,  important.  Înainte de a cumpăra un curs, studiați ofertele similare pentru a determina prețul mediu ca să nu plătiți în exces.

Ar putea să vă placă și