Susțineți BAStv

Categorii
Diverse Divertisment

(VIDEO) ,,Istoria unei luptătoare” – Victoria Boțan, militantă pentru drepturile persoanelor cu dizabilități

În acest interviu vă propunem să descoperiți firea complexă și jucăușă a Victoriei Boțan, o tânără jurnalistă, activistă, promotoare a egalității de gen, a drepturilor persoanelor cu dizabilități, comunicatoarea asociației ”Motivație” în Republica Moldova. Victoria este șoferiță, face sport, muzică, adoră libertatea și tot ce-și dorește ea este să fie înțeleasă, acceptată și apreciată. Curajul de care dă dovadă o face invincibilă în fața provocărilor.

Seria de interviuri „EA IA totul de la viață” este realizată ca urmare a laboratorului multimedia „Inovație pentru incluziune”, organizat în cadrul proiectului „Promovarea coeziunii sociale în Moldova prin încurajarea incluziunii și diminuarea discriminării”, desfășurat de Centrul pentru Jurnalism Independent Moldova în cadrul programului „Inițiativă Comună pentru Oportunități Egale – Faza II”, implementat din resursele acordate de Swiss Cooperation in Moldova.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Categorii
Cartierul Tineretului Proiectele noastre

(VIDEO) Acțiune de caritate în prag de sărbători, organizată de elevii clasei a II-a din LT ,,M. Basarab”

Cuprinși de magia sărbătorilor de iarnă și dornici de a stabili o nouă tradiție, elevii Liceului Teoretic „M. Basarab” din or. Basarabeasca au organizat activitatea ,,Atelierul lui Moș Crăciun”. La atelier, elevii clasei a II-a, împreună cu părinții au confecționat decorațiuni tematice de Crăciun. De asemenea, într-o atmosferă plăcută și prietenoasă copiii au colectat diverse lucruri și produse alimentare, cu scopul de a fi donate în preajma sărbătorilor de iarnă. La care familie au mers micii ,,Moși Crăciuni”, urmăriți în materialul Cartierului Tineretului.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼