Susțineți BAStv

Categorii
Diverse Divertisment

„Retrospectiva săptămânii” de la BAStv: accidente, violență, Ziua Internațională a Lecturii, sport și multe altele

„Retrospectiva săptămânii” – o secțiune în care postăm cele mai importante știri publicate pe site-ul nostru în ultimele 7 zile. Acest lucru te va ajuta să fii mereu la curent și să nu ratezi nimic important pentru tine.

(FOTO) Accident la intersecția de lângă satul Sadaclia: O mașină a zburat de pe drum

Recent, pe un grup de Facebook a apărut un anunț în care se informează despre un accident, care a avut loc pe data de 2 februarie, la intersecția spre s. Sadaclia. Jurnaliștii BAStv, au contactat Inspectoratul de Poliție (IP) Basarabeasca pentru a afla mai multe detalii. Mai mult pe site.

Caz tulburător! O fetiță de 5 ani a fost violată de bunicul său

Un bărbat în vârstă de 65 de ani dintr-o localitate din raionul Hâncești este suspectat de comiterea infracțiunii de viol asupra nepoatei sale, în vârstă de 5 ani. Mai detaliat.

(FOTO) Contrabandă la Basarabeasca. Doi moldoveni au fost prinşi cu 170 kg de peşte adus din Ucraina

La valorificarea informațiilor operative, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST au acționat în orașul Basarabeasca, iar în rezultat au contracarat un caz de contrabandă cu 170 kg de pește, transportat ilegal din Ucraina. Informații în plus.

(FOTO) Condiții mai bune de studiu în gimnaziul „Ștefan cel Mare” din s. Carabetovca

Recent, gimnaziul „Ștefan cel Mare” din satul Carabetovca, raionul Basarabeasca, a inaugurat trei noi blocuri sanitare. Costul proiectului este de circa 347 de mii de lei, din bugetul de stat. Mai mult.

(FOTO) Ziua Internațională a Lecturii în unele școli din raionul Basarabeasca

Anual, pe data de 7 februarie, este marcată Ziua Internațională a Cititului Împreună. Acest eveniment a fost marcat și în unele școli din raionul Basarabeasca. Detalii pe site.

Se mai citește în era digitală? Cât de solicitată este biblioteca din s. Abaclia de către săteni

Când ați trecut ultima dată pe la bibliotecă? Credeți că mai e nevoie de acest serviciu, în condițiile în care aproape toată lumea are acces la internet și poate citi orice-și dorește, chiar și fără a ieși din casă? Ei bine, în satul Abaclia, biblioteca rămâne locul unde oamenii pot socializa și se pot culturaliza. Mai multe informații.

(FOTO) Echipa din s. Abaclia este calificată în etapa republicană a Festivalului Național a Jocurilor de Mișcare

Recent, în orașul Comrat au avut loc întrecerile zonale în cadrul Festivalului Național a Jocurilor de Mișcare în memoria lui Andrei Ghimpu, ediția a noua. În cadrul lor au participat 11 echipe din regiunile de sud ale țării, inclusiv 2 echipe din satul Abaclia, raionul Basarabeasca.  Detalii aici.

Cei care susțin redacția BAStv în realizarea comținuturilor de calitate, oferim un link către un articol despre cum se poate face acest lucru.

Asta este tot ce am vrut să vă reamintim. Sperăm să fie interesant. Urmărește publicațiile noastre și fii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă!

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Categorii
Proiectele noastre Să ne amintim

Să ne amintim. ,,Dragostea adevărată poate dura o veşnicie” – poveștea soților Achiruș (anul 2021)

Fiind în prag de sărbătoarea tuturor îndrăgostiților – 14 februarie, să ne amintim povestea de dragoste a soților Achiruș. Care este secretul unei relații longevive?

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Categorii
Diverse Divertisment

Asamblați puzzle-ul: primăria satului Sadaclia

Redacția BAStv a dat start unui nou ciclu de publicații interactive, în care cititorii pot asambla diferite puzzle-uri. Astăzi, vă invităm să asamblați puzzle-ul Primăriei satului Sadaclia.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼