Susțineți BAStv

Categorii
Diverse Divertisment

Retrospectiva săptămânii de la BAStv: siguranța rutieră, campionatul la tenis de masă, top rețete de clătite și multe altele

„Retrospectiva săptămânii” – o secțiune în care postăm cele mai importante știri publicate pe site-ul nostru în ultimele 7 zile. Acest lucru te va ajuta să fii mereu la curent și să nu ratezi nimic important pentru tine.

Dorin Galben, concediat de la TV8 din cauza interviului cu Veaceslav Platon

Postul de televiziune TV8 a decis să rezilieze contractul de colaborare cu jurnalistul Dorin Galben, fără a comunica un motiv explicit pentru această decizie. Anunțul a fost făcut în urma publicării unui interviu cu Veaceslav Platon pe pagina de YouTube a jurnalistului difuzat pe 10 martie. Interviul a stârnit critici din partea  breslei jurnaliștilor. Mai mult pe site-ul BAStv.

(FOTO) 1000€-prețul unui permis de conducere. Percheziții în Comrat și Chișinău

Mai multe percheziții sunt efectuate astăzi, 15 martie, de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) în municipiile Comrat și Chișinău pe o cauză penală privind influența susținută asupra funcționarilor publici la eliberarea permiselor de conducere. Mai multe informații aici.

(VIDEO) Siguranța rutieră în oglinda educației. Experiența elevilor cl. a II-a de la LT ,,Matei Basarab”

Elevii clasei a II-a de la IP LT,,Matei Basarab”, împreună cu diriginta Secrier Svetlana, au organizat  o activitate de totalizare și mediatizare a proiectului educațional „Învățăm să circulăm!”. Scopul activității a fost familiarizarea, învățarea și respectarea regulilor de circulație rutieră, în vederea reducerii semnificative a riscurilor de accidente rutiere în rândul copiilor. Cum au promovat elevii siguranța în trafic, urmăriți în materialul realizat de membrii Cartierului Tineretului. Detalii aici.

Elevii care vor merge la o școală aflată la o distanță mai mare de 2 km vor avea asigurat transport gratuit

Copii care vor merge la o altă școală decât cea din localitatea de domiciliu și care se află la o distanță mai mare de 2 km vor avea asigurat transport gratuit. Informații în plus.

(FOTO) Eleva liceului „M. Basarab” este câștigătoarea unui concurs de desen

În urma examinării lucrărilor în cadrul concursului de desen „Cum văd Moldova Europeană”, o elevă a Liceului Teoretic „Matei Basarab” din or. Basarabeasca a devenit câștigătoare. Mai detaliat pe site.

(FOTO) Campionatul s. Abaclia la tenis de masă. Cine sunt câștigătorii 

Recent, în incinta Casei de cultură din s. Abaclia a avut loc o competiție sportivă „Campionatul satului Abaclia la tenis de masă”, ediția 2024. La eveniment au participat tineri din localitate. Mai mult aici.

(FOTO) Gustați și explorați. Top 5 rețete de clătite ca la bunica

Clătitele sunt mai mult decât un desert delicios – ele pot fi și un aperitiv rapid, ce pun creativitatea oricărei gospodine la încercare, având o varietate de umpluturi. Indiferent dacă preferi clătite dulci sau sărate, pentru post sau preparate la cuptor, umplute cu gem, ciocolată, brânză sau carne, acest preparat se adaptează cu ușurință și poate satisface orice gust, cu doar puțină imaginație. Mai jos găsești 5 rețete perfecte pentru tine și familia ta. Informații în plus.

Cei care susțin redacția BAStv în realizarea conținuturilor de calitate, oferim un link către un articol despre cum se poate face acest lucru.

Asta este tot ce am vrut să vă reamintim. Sperăm să fie interesant. Urmărește publicațiile noastre și fii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă!

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Categorii
Cartierul Tineretului Proiectele noastre

(VIDEO) „Îmi place ceea ce fac”: Istoria Anastasiei Rogac, pianista din or. Basarabeasca

Pentru Anastasia Rogac, pianul a devenit o pasiune, după ce mama și mătușa acesteia i-au insuflat dragostea pentru acest instrument. De trei ani, fata frecventează Școala Raională de Arte din or. Basarabeasca, secția muzică. De ce a ales pianul, care sunt greutățile și succesele fetei, aflați în acest reportaj.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Categorii
Diverse Divertisment

Asamblați puzzle-ul: ,,Parcul de distracție” din s. Abaclia

Continuăm seria noastră de publicații interactive, în care cititorii pot asambla diferite puzzle-uri. De această dată, vă invităm să asamblați puzzle-ul Parcului de distracție pentru copii din satul Abaclia.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram. Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼