Categorii
Actualitate În Moldova

(FOTO) Accident letal la Cimișlia: Un bărbat în vârstă de 27 de ani a decedat

 În dimineața zilei de 14 august, în jurul orei 7, în raionul Cimișlia a avut loc un accident cu rezultat letal, anunță Poliția.

Potrivit informațiilor preliminare, pe un sector al drumului R47, în apropierea satului Cenac, în direcția raionului Leova, un Mercedes Sprinter, condus de un bărbat de 39 de ani a fost tamponat frontal de un automobil Toyota, al cărui șofer, în vârstă de 27 de ani, ar fi ieșit pe contrasens.

În urma accidentului, șoferul Toyotei a decedat pe loc, iar șoferul Mercedesului a fost transportat în stare gravă la spital. Urmează ca poliția să stabilească circumstanțele accidentului.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram. Aici publicăm știri pe scurt!

Categorii
Actualitate În Moldova

Consultații profilactice gratuite în raionul Cimișlia

În această săptămână, complexul radiodiagnostic mobil ajunge în raionul Cimișlia pentru consultații profilactice! Află unde și când poți beneficia de servicii gratuite de screening pulmonar.

În această săptămână, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice va fi disponibil și în raionul Cimișlia, conform următorului program:

– 13–15 august – la Centrul de Sănătate Cimișlia;

– 16 august – la Oficiul Medicilor de Familie din s. Mihailovca.

De la începutul anului 2024, peste șase mii de persoane din raioanele Anenii Noi, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Nisporeni, Ocnița, Rezina, Râșcani și Strășeni au beneficiat gratuit de screening pulmonar.

Costul acestor consultații profilactice este acoperit de fondul pentru măsuri de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Susțineți redacția BAStv, abonați-vă la noi pe platforma Patreon sau prin efectuarea contribuțiilor prin PayPal! Aceasta ne va ajuta să creăm conținut interesant și util pentru dvs., rămânând în continuare o platformă media independentă.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram. Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼