Un tânăr moldovean a murit la Moscova după o vizită la dentist. Ce s-a întâmplat

Foto: newsmaker.md

Un tânăr de 20 de ani, originar din Republica Moldova, a decedat recent la Moscova, în urma unei vizite la stomatolog. Potrivit presei ruse, tânărului i-a fost extras un dinte, însă hemoragia nu s-a oprit din motive necunoscute după intervenție.

Tânărul s-a prezentat la medic pe 11 iulie, acuzând dureri severe de dinți. Medicii au decis să îi extragă un dinte. Din cauza hemoragiei persistente, el a fost transferat de la clinică la spitalul din Zvenigorod.

După patru zile, tânărul a fost externat, însă hemoragia nu s-a oprit. Două zile mai târziu, el s-a prezentat la Centrul Clinic de Chirurgie Plastică Maxilo-Facială și Stomatologie, unde specialiștii au observat pierderea semnificativă de sânge și l-au internat în secția de terapie intensivă. Deși medicii au încercat să-l salveze, nu au reușit. Băiatul, originar din Cahul, a murit în dimineața zilei de 24 iulie.

Autoritățile investighează în prezent situația pentru a stabili cauzele acestui incident tragic. Ministerul de Externe de la Chișinău încă nu au venit cu detalii pe acest caz.

Susțineți redacția BAStv, abonați-vă la noi pe platforma Patreon sau prin efectuarea contribuțiilor prin PayPal! Aceasta ne va ajuta să creăm conținut interesant și util pentru dvs., rămânând în continuare o platformă media independentă.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram. Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼