Hramul satului Carabetovca: Tradiție și Sărbătoare

Pe data de 14 octombrie locuitorii satului Carabetovca își vor sărbători hramul, o tradiție plină de semnificație și bucurie. Această zi specială va aduce împreună comunitatea pentru a celebra valorile locale, tradițiile și unitatea satului.

Programul pregătit pentru această ocazie va începe de duminică, 13 octombrie, ora 12, pe stadionul central al satului. Se vor desfăşura competiții la mai multe probe sportive şi târg de produse tradiționale.
Programul de luni, 14 octombrie,  va cuprinde o serie de activități festive, printre care:

  • Slujbă religioasă la biserica satului, urmată de binecuvântarea localnicilor;
  • Concert folcloric cu artiști locali;
  • Spectacole de dansuri populare și muzică tradițională;
  • Hora satului cu invitatul special Maria Tincu.Toți cei care doresc să participe sunt bineveniți să se alăture acestei sărbători, pentru a petrece împreună o zi de neuitat, plină de voie bună și mândrie locală.

    Hramul satului Carabetovca rămâne o ocazie importantă de a onora tradițiile, a reîntâlni vechi prieteni și de a celebra spiritul comunității.

Autor: Ludmila Podgurschii

Susțineți redacția BAStv, abonați-vă la noi pe platforma Patreon sau prin efectuarea contribuțiilor prin PayPal! Aceasta ne va ajuta să creăm conținut interesant și util pentru dvs., rămânând în continuare o platformă media independentă.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram. Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼