Susțineți BAStv

(VIDEO) Întâlnirea administrației locale a raionului Basarabeasca cu ministrul Andrei Spînu. Ce au discutat oficialii

Recent, raionul Basarabeasca a fost gazda unei întâlniri importante între administrația publică locală și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. Discuțiile s-au concentrat pe problemele locale, modernizarea infrastructurii regionale și programele de finanțare pentru proiectele din localități. Pentru a afla mai multe detalii, accesați materialul corespondenților BAStv.

Problemele la nivel local, modernizarea infrastructurii regionale și programele de finanțare pentru proiectele din localități. Acestea au fost principalele subiecte ale unei discuții între administrația publică locală din raionul Basarabeasca și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, care s-a aflat recent într-o vizită de lucru în raionul nostru. Întâlnirea a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Raional Basarabeasca. Aceasta a început cu constatările ministrului privind programele de finanțare a proiectelor inițiate de primării.

De asemenea, ministrul a menționat și despre reabilitarea drumurilor din raionul Basarabeasca, precum drumul Sadaclia – Iserlia, o parte a drumurilor din satele Ivanovca și Iserlia, dar și reconstruția unui pod de pe drumul Abaclia – Basarabeasca. Totuși, ministrul a atenționat că nu este posibilă reparația tuturor porțiunilor din localități, în condițiile în care există probleme mai grave.

În cadrul întâlnirii, primarul orașului Вasarabeasca, Piotr Pușcari, a menționat problema plății salariilor la întreprinderile nodului feroviar. Potrivit primarilor, astfel de întâlniri cu oficiali ai administrației centrale sunt foarte importante.

După această întâlnire, ministrul Andrei Spînu a vizitat Căminul cultural din orașul Basarabeasca, unde în prezent se desfășoară ultimele lucrări de reparație în cadrul programului „Satul European”.

Menționăm că vizita oficialului a avut loc în contextul redeschiderii circulației auto pe podul din orașul Basarabeasca, care trece peste râul Cogâlnic. Acesta a fost reabilitat în totalitate, după ce o parte a carosabilului s-a prăbușit în anul 2021.

Susțineți redacția BAStv, abonați-vă la noi pe platforma Patreon sau prin efectuarea contribuțiilor prin PayPal! Aceasta ne va ajuta să creăm conținut interesant și util pentru dvs., rămânând în continuare o platformă media independentă.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram. Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼