Trei tineri, reținuți pentru comercializarea drogurilor pe internet. Valarea substanțelor narcotice -1,3 milioane de lei

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), a descoperit un grup infracțional care comercializa droguri în valoare de 1,3 milioane lei prin intermediul internetului. Prin urmare dorgurile au fost sechestrate, iar trei membri ai grupului au fost reținuți.

Printre persoanele reținute se numără liderul grupării și alte două persoane care activau în calitate curieri cu vârste cuprinse între 19 și 30 ani. La demersul procurorilor PCCOCS, doi membri au fost plasați în arest preventiv, iar în privința celui de-al treilea, instanța de judecată a decis cercetarea lui în libertate.

Sub supravegherea procurorilor, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații și ai Direcției Generale Urmărire Penală ale IGP au documentat activitatea infracțională a grupului pe parcursul ultimilor două lună. Astfel, aceștia au stabilit că cei trei comercializau pe internet droguri sintetice de tip PVP (denumite „sare”), amfetamină și substanțe psihoactive de tip nou (NPS).

Urmare a perchezițiilor la domiciliile, apartamentele închiriate precum și locurile unde au fost ascunse drogurile, oamenii legii au ridicat mai multe pachețele cu droguri de tip PVP și amfetamină, cu masa totală de peste 1,2 kg, precum și 600 gr de marijuană și timbre LSD.

De asemenea, au fost ridicate telefoane mobile, calculatoare și altă tehnică de calcul, carduri bancare, pachețele autosigilante pentru vânzarea drogurilor și cântare electronice la scară mică.

Sursa: tv8.md 

Ar putea să vă placă și