Vacanță distractiv-educativă pentru copilul tău doar la Oratorica!

Vara – timpul cireșelor, a limonadelor răcoroase și a cursului de vară de limbă engleză pentru copii și adolescenți!

Una dintre preocupările principale ale părinților în această perioadă este organizarea eficientă a timpul copiilor. Vacanța de vară este pentru a ne încărca bateriile cu somn, multă căldură și serile cu prietenii. Cu toate acestea, nu trebuie neglijat aspectul educativ.

Centrul de Limbi Europene Oratorica a pregătit un program vacanță deosebit pentru cursul de limbă engleză:

  • Jocuri de societate – dezvoltă atenția, gândirea critică, creativitatea și oferă noi oportunități de socializare (Alias, Dixit etc)
  • Lecții de Public Speaking – formează deprinderi de a vorbi în fața unui public și aduc un plus de încredere în sine
  • Workshopuri digitale – antrenează capacitățile cognitive, creativitatea, cultivând un grad mai înalt de înţelegere reciprocă

Toate acestea combinate cu muuultă engleză!

Eficiența cursurilor Oratorica este bazată pe profesori calificați, ce posedă abilitățile necesare de a relaționa cu copiii, stimulând curiozitatea pentru cunoștințe noi. Așadar, copilul dumneavoastră va primit doza de distracție și un mare bagaj de cunoștințe.

Înscrierile la curs și testarea nivelului pot fi făcute nemijlocit la una dintre filiale, iar pentru mai multe informații, puteți apela numerele de telefoane afișate pe site sau puteți expedia un mesaj direct pe paginile de Facebook și Instagram. Învață engleza cu Oratorica!

Ar putea să vă placă și