(Video). Elevii Școlii de arte Basarabeasca și-au demonstrat măiestria

La Școala raională de Arte Basarabeasca a avut loc concertul de totalizare pentru anii de studii 2021-2022. Au fost prezentate muzică clasică, cântece de cor, dansuri și o expoziție de pictură.

Recent elevii Școlii raionale de Arte Basarabeasca și-au prezentat aptitudinile și talentele, la concertul de totalizare pentru anii de studiu 2021-2022.  După o pauză de doi ani, pentru prima data părinții și copiii s-au bucurat de un concert cu prezență fizică.

În cadrul Școlii de arte în total învață 157 de elevi la 3 secțiuni: muzică, coregrafie și arte vizuale. Copiii au impresionat publicul cu diversitatea talentelor sale. La acest eveniment chiar și cei mai mici elevi și-au demonstrat măiestria sa.

Cei care au obținut cele mai bune rezultate ale anului de studii au fost menționați cu diplome. O atenție deosebită a fost acordată, desigur, absolvenților. În acest an de studii, la Școala de Arte au absolvit 20 de elevi: 19 la secția de arte vizuale și doar 1 la secția de muzică. Majoritatea absolvenților sunt elevii profesoarei Larisa Novicov.

Lucrările prezentate la vernisaj au fost realizate în diverse tehnici, acesta demonstrând o performanță deosebită.

Privind în urmă, absolvenții consideră că pentru ei a fost o experiență frumoasă. Unii dintre tineri dorind să-și continuie cariera în domeniul artistic, iar pentru alții va rămâne doar un hobby.

Una dintre absolventele Școlii de Arte este și Maria Leorda. Tatăl Mariei, care a venit să o susțină, a menționat că se bucură pentru fiica sa și colegii ei de clasă. Mulți dintre ei, în opinia lui, au un mare dar.

Profesorii, elevii și publicul le-au dorit absolvenților urări de bine și cuvinte de susținere.

Ar putea să vă placă și