La Carabetovca se repară strada centrală

În satul Carabetovca din raionul Basarabeasca sau început lucrările de construcție a trotuarului care se află în centrul localității. Strada centrală cu denumirea Ștefan cel Mare are circa 1900 de metri. Sergiu Răcilă primarul de Carabetovca a intuit că mulți vor întreba de ce pe strada centrala și nu în alte sectoare unde este nevoie mai mare de acest trotuar.

Sergiu Răcilă, primarul satului Carabetovca

”Strada Ștefan cel Mare din Carabetovca este parte a drumului regional Iordanovca-Carabetovca-Mihailovca, prin urmare cheltuielile se pot face numai pe acest sector de drum. Ne bucură faptul că în urma muncii și insistenței depuse de primaria Carabetovca sectorul a fost ales anume la Carabetovca. Deci, am avut de ales ori să facem trotuarul pe strada centrala ori să nu-l facem deloc. Eu am ales să-l construim pe strada Ștefan cel Mare.”

Proiectul are ca scop amenajarea satului, sporirea securității în trafic și a gradului de comfort a cetățenilor din Carabetovca. Aceste lucrări sunt finanțate din Fondul Rutier Național cu circa un milion de lei.

Комментарии
Loading...

Этот веб-сайт использует файлы cookie, чтобы у вас был лучший пользовательский интерфейс. Принять Конфиденциальность

Политика конфиденциальности