Susțineți BAStv

Categorii
Diverse Divertisment

„Retrospectiva săptămânii” de la BAStv: dans, concurs, prevenirea incendiilor și multe altele

„Retrospectiva săptămânii” – o secțiune în care postăm cele mai importante știri publicate pe site-ul nostru în ultimele 7 zile. Acest lucru te va ajuta să fii mereu la curent și să nu ratezi nimic important pentru tine.

Apel către locuitorii raionului Basarabeasca pentru prevenirea cazurilor de incendiere a vegetaţiei uscate

Angajații Secției Situații Excepționale Basarabeasca previne locuitorii raionului Basarabeasca despre pericolul incendiilor, numărul cărora este în creștere. Prin urmare, aceștea îndemână oamenii să respecte regulile anti incendiare şi să nu aprindă vegetația uscată şi gunoiul menajer. Mai mult pe site.

Persoanele cu diabet zaharat vor avea acces gratuit la încă un model de test și lanțetă.

Pacienții cu diabet vor avea acces gratuit la încă un model de test și lanțetă pentru determinarea glucozei în sânge. Acestea sunt incluse în lista dispozitivelor medicale compensate din fondurile asigurării obligatorii de asistență medicală (AOAM). Detalii aici.

(VIDEO) Curier cu droguri de circa 500.000 lei, în preajma unei grădinițe din Cimișlia. Învinuitul a fost trimis în judecată

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, responsabil de transportarea drogurilor de circa 500.000 lei și reținut în preajma unei grădinițe din Cimișlia, riscă până la 15 ani de închisoare. Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), tânărul a fost trimis în judecată. Informații în plus.

Colectivul de dansuri populare din raionul Basarabeasca a obținut locul întâi în cadrul unui festival internațional

Dansatorii Centrului Raional de Creație al Copiilor ,,Luceafărul” din or. Basarabeasca, au participat la un Festival-Concurs Internațional de arte și dans în Turcia. Mai detaliat aici.

ANRE a lansat un nou concurs cu premii pentru elevi: ,,Securitatea electrică în viziunea copiilor”. Care sunt condițiile de participare

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE ) a lanseat concursul de creație „Securitatea electrică în viziunea copiilor”, ediția II-a. La concurs pot participa elevii claselor a V-XII-a din instituțiile de învățământ din Republica Moldova. Mai mult pe site-ul nostru.

Categorii
Anunțuri Util

În s. Sadaclia nu va fi lumină. Când și pe ce străzi

Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că luni, 6 noiembrie, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și în intervalele de timp indicate mai jos.

S. Sadaclia: str. 31 August 1989 parțial, în intervalul de timp între 13:00-18:00 pentru lucrări de reparaţie a echipamentului electric.

Str. Cogîlnic, Mira, Sadaclia, 1 Mai, 9 Mai parțial, în intervalul de timp între 09:30-12:30 pentru lucrări de schimbare sau montare a pilonilor.

Str. Barbu Lăutaru, Fîntînilor, Grigore Cotovschi, Ion Creangă, Livezilor, Maxim Gorki, Mihail Frunze, Molodejnaea, Roz,  Sadovaea, Voczalinaea, 31 August 1989, 24 August parțial, în intervalul de timp între 09:20-17:20 pentru lucrări de defrișare şi tăiere a crengilor.

Administrația Premier Energy

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼