Susțineți BAStv

Categorii
Diverse Divertisment

„Retrospectiva săptămânii” de la BAStv: exerciții tactice de la salvatori, inaugurarea liceului și multe altele

„Retrospectiva săptămânii” – o secțiune în care postăm cele mai importante știri publicate pe site-ul nostru în ultimele 7 zile. Acest lucru te va ajuta să fii mereu la curent și să nu ratezi nimic important pentru tine.

Salvatorii au scos din zăpadă mai multe automobile blocate în raionul Basarabeasca

În ultimele 24 de ore secția Situații Excepționale (SSE) Basarabeasca a fost solicitată să intervină pentru deblocarea mijloacelor de transport, rămase împotmolite în nămeți în urma condițiilor meteo nefavorabile. Mai mult pe site.

Indemnizațiile, salariile și bursele vor fi majorate de la 1 ianuarie. Hotărâre aprobată de Guvern

Guvernul Republicii Moldova a aprobat bugetul pentru anul 2024 cu titlul „Investim pentru copii”. Potrivit Premierului Dorin Recean, de la 1 ianuarie 2024 vor fi majorate considerabil indemnizațiile la nașterea copiilor, salariile pedegogilor și bursele studenților de la facultățile cu profil pedagogic. Informații în plus.

(VIDEO) Liceul ,,M. Basarab” a fost eficientizat energetic cu suportul UE. Cum a avut loc inaugurarea

Liceul Teoretic „M. Basarab” din or. Basarabeasca a beneficiat de măsuri de eficiență energetică, realizate cu suportul financiar al Uniunii Europene. Prin urmare, elevii liceului vor avea un mediu mai confortabil de studii, iar profesorii și personalul auxiliar – de condiții mai bune de muncă. Activitățile au fost realizate în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană (UE) „Construcția infrastructurii de aprovizionare cu apă şi canalizare, precum şi de eficiență energetică în clădirile publice”. Detalii aici.

(VIDEO) Cum a avut loc vizita Clubului Media din Cahul la studioul BAStv

Recent, televiziunea locală BAStv a primit oaspeți în studio. Tinerii jurnaliști ai redacției Cartierul Tineretului au avut parte de o întâlnire colegii lor, membri ai Clubului Media din Cahul. Cum au fost întâmpinați oaspeții și ce au discutat tinerii, aflați în următorul reportaj. Mai mult aici.

(FOTO) Pompierii și salvatorii au efectuat un exercițiu tactic la liceul ,,M. Basarab” din or. Basarabeasca

La data de 1 decembrie, Secția Situații Excepționale (SSE) Basarabeasca a organizat un exercițiu tactic la liceul ,,M. Basarab” din or. Basarabeasca. Detalii aici.

(VIDEO) Un nou tip de escrocherie în mediul online. Detalii de la poliție

O nouă formă de escrocherie este răspândită în mediul online, anunță Poliția Republicii Moldova. Potrivit oamenilor legii, escrocii creează diverse profiluri false și distribuie imagini video trucate cu demnitari de stat, precum și reprezentanți ai instituțiilor bancare. Informații aici.

Cei care susțin redacția BAStv în realizarea comținuturilor de calitate, oferim un link către un articol despre cum se poate face acest lucru.

Asta este tot ce am vrut să vă reamintim. Sperăm să fie interesant. Urmărește publicațiile noastre și fii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă!

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Categorii
Cartierul Tineretului Important

(VIDEO) Cartierul Tineretului – 132

Iată că a sosit timpul pentru o nouă ediție a Cartierul Tineretului! Aici, veți putea urmări cum și-a sărbătorit hramul instituției liceul „C. Stere”, evenimentul de finalizare a proiectului din liceul „Matei Basarab”, istoria unui băiat cu un IQ înalt, toamna în Basarabeasca, cum a aflat Maria Chendighilean despre posibilitatea de a învăța în SUA, dar și vizita oaspeților din Cahul în studioul BAStv. Vizionare plăcută!

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼