Susțineți BAStv

Campionatul de fotbal din s. Abaclia s-a încheiat. Cine sunt câștigătorii

Foto: Victor Gurin

După mai multe săptămâni de jocuri, în care echipele de fotbal din satul Abaclia au concurat, ieri, 19 mai, Campionatul de fotbal din localitate a luat sfârșit. Evenimentul a fost consacrat deschiderii sezonului sportiv.

La competiție au participat 3 echipe: FC Flacăra, FC Centru și echipa de Veterani. În cadrul lor sunt formate echipe de Cadeți, Juniori și Seniori.

În urma jocului disputat, clasamentul campionatului îl constituie:

  • în categoria Cadeți – echipa FC Flacăra;
  • în categoria Juniori – echipa FC Centru;
  • în categoria Seniori – FC Flacăra.

Echipele câștigătoare au fost premiate cu diplome și trofee. De asemenea, premiați au fost și jucătorii care s-au făcut remarcați pe toată perioada campionatului.

În cadrul aceluiași eveniment, a avut loc și un concurs la lupte libere, disputat între luptării din localitate. Acesta a avut loc, de asemenea, pe categorii de Cadeți, Juniori și Seniori.

Câștigătorii în cadrul categoriilor au fost premiați nu doar cu diplome, dar și cu un trofeu mai special, în funcție de categorie. Astfel, în categoria Cadeți a fost premiată Emilia Marcu cu un porumbel, Vadim Bătrînac cu un fazan și Daniel Golubei cu un cocoș.

În categoria Juniori a fost premiat cu un iepure Bogdan Buzdugan, iar la Seniori, câștigătorului i-a fost înmânat un cârlan. 

Evenimentele au avut loc simultan pe terenul sportiv al fostului gimnaziu din localitate.

Organizatorii și contribuitorii evenimentului sunt Asociația „GLORIA”, Federația Moldovenească de Fotbal și Primăria s. Abaclia.

Autor: Lilia Zabolotnîi

Susțineți redacția BAStv, abonați-vă la noi pe platforma Patreon sau prin efectuarea contribuțiilor prin PayPal! Aceasta ne va ajuta să creăm conținut interesant și util pentru dvs., rămânând în continuare o platformă media independentă.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram. Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼