Susțineți BAStv

Concurs pentru cea de-a 25-a aniversare în mass-media: împărtășește o amintire asociată cu redacția BAStv

Redacția BAStv sărbătorește 25 de ani de activitate. În legătură cu acest eveniment lansăm concursul „Împreună cu BAStv”. Pentru a participa, trebuie să trimiteți redacției o amintire legată de activitatea noastră în mass-media.

Dumneavoastră sau cei dragi ați devenit vreodată eroul materialelor noastre? Munca redacției noastre v-a ajutat să rezolvați vreo problemă? Sau poate sunteți telespectatorul, cititorul, utilizatorul nostru fidel? Sau vreunul dintre materialele noastre v-a impresionat în mod deosebit? Toate acestea și multe altele reprezintă un motiv excelent pentru a participa la concursul „Împreună cu BAStv”.

Îndepliniți doar trei condiții:

  • abonați-vă la contul @bastv.md de pe Instagram și/sau Facebook dacă nu v-ați abonat deja;
  • trimiteți la redacție fotografia dumneavoastră și o amintire despre studioului BAStv;
  • este de dorit, pe lângă aceasta, să trimiteți redacției o fotografie legată de o amintire a dumneavoastră sau un videoclip/link către un reportaj cu participarea dumneavoastră.

Puteți trimite amintirile prin mesaje către pagina de Facebook BAStv sau Instagram, precum și pe adresa noastră de e-mail: bastv.md@gmail.com.

Nu uitați să indicați numele și prenumele, numărul de telefon!

Amintirile sunt acceptate până pe 24 septembrie inclusiv. Toți participanții la concurs vor fi recompensați cu produse care poartă sigla BAStv. Câștigătorul concursului va fi selectat de redacție și anunțat pe 25 septembrie. În plus, câștigătorul va primi o invitație la petrecerea de aniversare a 25 de ani de la BAStv!

Să sărbătorim împreună aniversarea noastră!

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼