Susțineți BAStv

(FOTO) Participanții la concursul Mini-miss (mr) și Miss (mr) Primăvară au primit premii

(FOTO) Participanții la concursul Mini-miss (mr) și Miss (mr) primăvară au primit premii
BAStv

Premianții concursului Mini-miss (mr) Primăvară și Miss (mr) primăvară, organizat de redacția BAStv, au primit cadouri de la sponsori. Datorită sprijinului antreprenorilor locali, au fost acordate premii la fiecare categorie participanților care, conform rezultatelor votării, au ocupat locurile I, II și III.

Concursul de fotografii cu tematica primăverii, care a fost organizat în două categorii: Mini-miss (mr) și Miss (mr) Primăvară, a fost finalizat cu înmânarea premiilor, oferite de sponsorii concursului. Câștigătorii concursului au devenit participanții, ale căror fotografii au adunat cele mai multe voturi pe site și like-uri pe Facebook. În categoria adulți, numărul maxim de voturi a primit Valeria Boicu, apoi urmează Diana Voitco și, pe locul III, s-a plasat Mariana Ciobanu.

Titlul Mini-miss Primăvară a fost cucerit de Xiușa Niculița. Pe locul doi, cu un mic decalaj, s-a plasat Alexandra Ciobanu, iar pe locul trei – Ana-Maria Burdujan.

,,Noi am mai avut așa ocazie de a participa la astfel de concursuri. Fiica mea este pasionată de a fi model, deci, nu am stat mult pe gânduri și am trimis pozele noastre redacției BAStv. Astfel, am aflat și ce echipă de susținători avem în spatele nostru”, a spus Nicoli Niculița.

,,Aflând de la fiică de acest concurs, am hotărât să particip. Dacă sincer, sunt șocată de numărul de oameni care m-au susținut. Aduc un mare mulțumesc sponsorilor și oamenilor care au votat, pentru timpul și atenția oferită”, a menționat Diana Voitco.

,,Este o experiență nouă pentru mine și fetița mea, de a participa la asemenea concurs. A fost o luptă destul de puternică, fiindcă am avut prieteni comuni cu concurenții. Suntem foarte încântate de premiile primite, îi mulțumim sponsorilor care au finanțat acest concurs”, a spus Mariana Ciobanu.

Câștigătorii, care au putut participa la ceremonie, au primit cadouri de la antreprenorii locali – Tatiana Șveț (mag. „ Хороший”), Harlampii Ghimișli (firma „Meșter Ghimișli”), Veronica Crăciun („Florărie”) și proprietara unui magazin din satul Abaclia.

Directorul BAStv, Ludmila Topal, a adus mulțumiri antreprenorilor locali pentru sprijinirea inițiativelor redacției:

„Vrem nu doar să informăm oamenii despre unele evenimente și să vorbim despre probleme, ci și să-i bucurăm, să oferim emoții pozitive, de care ducem lipsa atât de mult acum. Prin urmare, organizăm concursuri precum Miss Primăvară și altele. Mulțumim antreprenorilor din raion care ne susțin inițiativele, fără voi nu le-am putea implementa”, a menționat directorul redacției BAStv, Ludmila Topal.

Indiferent de rezultatele obținute, redacția BAStv le mulțumește celor care și-au trimis fotografiile de primăvară și fotografiile copiilor lor la această competiție, precum și celor care au votat și au susținut minunații noștri participanți!

Autor: Cristina Lupașcu

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook и Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼