Susțineți BAStv

(FOTO) Redacția BAStv a organizat o întâlnire a antreprenorilor în Cimișlia, împreună cu reprezentanții ODA

Recent, pe 25 iunie, redacția BAStv a organizat o nouă întâlnire cu antreprenorii. De această dată, întâlnirea cu antreprenorii a avut loc în or. Cimișlia, unde au fost prezenți circa 15 antreprenori din raioanele Basarabeasca și Cimișlia.

În calitate de speaker a fost Alexandru Ceban, reprezentant ODA (Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului), care le-a povestit participanților despre programele de afaceri pentru doritorii de a deveni antreprenori și de a deschide noi afaceri.

Participanții nu au ezitat să pună întrebări specialistului în ceea ce privește modalitatea de depunere a dosarelor, timpul și resursele necesare, precum și despre întreg procesul de finanțare a întreprinderilor.

Pe lângă acestea, redacția BAStv a putut să-și prezinte pachetele publicitare, destinate tuturor antreprenorilor.

Menționăm că aceste întâlniri, organizate de redacția noastră, au devenit deja regulate. Până acum, întâlnirile aveau loc doar în Basarabeasca. Respectiv, acest eveniment a fost desfășurat pentru prima dată în Cimișlia.

Susțineți redacția BAStv, abonați-vă la noi pe platforma Patreon sau prin efectuarea contribuțiilor prin PayPal! Aceasta ne va ajuta să creăm conținut interesant și util pentru dvs., rămânând în continuare o platformă media independentă.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram. Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼