Susțineți BAStv

(FOTO) Tânăra luptătoare din Sadaclia a obținut locul II la Campionatul Național JKA

Luptătoarea Cristina Brodețchi, eleva clasei a X-a de la IP LT “Mihai Eminescu” din s. Sadaclia, s-a plasat pe locul II la Campionatul Național JKA din Republica Moldova, la proba de kata individual, desfășurat la Universitatea Pedagogică “Ion Creangă” din Chișinău. Participând în categoria 2004-2006, Cristina a impresionat prin determinare și pasiune pentru arta marțială.

Pe data de 30 martie a avut loc Campionatul Național JKA din Republica Moldova, la care au participat sportivi din întreaga țară. Printre aceștia s-au numărat și alți participanți din raionul Basarabeasca, care fac parte din selecționata clubului “Funakosi” din or. Cimișlia, inclusiv și Cristina.

“Ceea ce mă motivează este că, chiar dacă nu iau niciun loc, sunt gata să mă lupt mai departe și, data viitoare pot înregistra un rezultat mai bun. Cel mai dificil este să nu fii lăsat dus de emoții și gânduri negative. Într-un timp foarte scurt trebuia să demonstrez că sunt mai bună decât alții, că lunile, ba chiar anii de antrenament, au dat roade”, a mărturisit Cristina Brodețchi, subliniând determinarea ei de a continua să se perfecționeze în karate.

Deși s-a întors cu locul II, pentru Cristina mai important este să continue să crească și să evolueze în acest domeniu.

“Eu cred că mai important este că am venit fericită acasă. Am demonstrat că eu pot să ating noi succese, comparativ cu evoluarea în alte competiții, și asta am de gând să fac mai departe”, a adăugat ea.

Potrivit Cristinei, succesul ei se datorează susținerii și ghidării antrenorului său, Sensei Valeriu Grâu.

“Pe parcursul acestor ani m-am schimbat foarte mult, iar acum nici nu îmi pot imagina cine aș fi dacă nu aș fi făcut acest pas”, a spus ea.

 

La moment, Cristina se pregătește pentru o testare pentru Kyu și pentru centură, iar în luna aprilie va mai urma o competiție.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼