Susțineți BAStv

În redacția BAStv s-a desfășurat prima dezbatere preelectorală. Ce au discutat

Pe 18 octombrie, redacția Bas-TV a organizat primele dezbateri dedicate alegerilor locale generale din 5 noiembrie. La ele au participat: reprezentatul platformei DA și un candidat independent la funcția de consilier în Consiliul raional Basarabeasca. Aceștea au fost selectați în urma tragerii la sorți.

La dezbatere, pentru funcția de consilier al Consiliului raional Basarabeasca au concurat Nicolae Chendighilian, candidat independent și reprezentantul platformei Demnitate și Adevăr, Mihai Crețu. Partidul ȘANSA, care la fel trebuia să-și desemneze un reprezentant în cadrul acestor dezbateri, a refuzat să participe.

Tema generală a candidaților la funcția respectivă a fost „Dezvoltarea socio-economică a localităților din raionul Basarabeasca”.

La acest subiect domnul Nicolae Chendighilian și-a împărtășit viziunea și propunerile:

La același subiect, reprezentantul platformei Demnitate și Adevăr, Mihai Crețu, a enumerat următoarele soluții:

Dezbaterea integral poate fi vizionată pe platformele online.

Amintim, următoarea dezbatere va avea loc vineri, 20 octombrie, la ora 18.30. Conform tragerii la sorți, în studio sunt invitați următorii 3 concurenți electorali, înregistrați pentru funcția de consilier al Consiliului Raional: Partidul PAS, candidatul independent Mihail Martînov și Partidul Verde Ecologist. De asemenea, dezbaterea va fi difuzată pe canalul BAStv și pe platformele online: Youtube și Facebook.

Autor. Cristina Lupașcu

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼