Susțineți BAStv

Ministerul Apărării vine cu reacție, după zvonurile precum că angajații structurilor de forță vor ieși la pensie mai târziu

Ministerul Apărării vine cu reacție, după zvonurile precum că angajații structurilor de forță vor ieși la pensie mai târziu
noi.md

Sunt răspândite informații precum că se intenționează a fi modificată legislația în ceea ce ține de condițiile de pensionare a angajaților din structurile de forță. Potrivit Ministerului Apărării al Republicii Moldova, informația nu corespunde adevărului și nu există o intenție din partea autorităților – de a majora perioada de cotizare.

Pe 6 octombrie Ministerul Apărării a declarat, în contextul circulării unor zvonuri, că angajații structurilor de forță vor ieși la pensie conform prevederilor legislative actuale.

„În contextul circulării unor zvonuri cu privire la modificările legislației ce ține de condițiile de pensionare a angajaților structurilor de forță, vă informăm că nu se intenționează majorarea perioadei de cotizare, iar angajații structurilor de forță vor ieși la pensie conform prevederilor legislative actuale. Vă rugăm să vă informați din surse sigure”, au declarat reprezentanții Ministerului Apărării.

Amintim, pe 5 octombrie, au apărut zvonuri pe un canal de Telegram precum că angajații structurilor de forță vor ieși la pensie mai târziu decât prevede legea acum. Proiectele vor fi anunțate după alegerile locale, mai aproape de sărbătorile de iarnă.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼