Susțineți BAStv

Notele reale, pentru studiere online

Acest an școlar a fost radical diferit față de alții. Din cauza pandemiei COVID-19, elevii au fost nevoiți să studieze de la distanță. Elevii de la liceul M. Basarab au răspuns la mai multe întrebări despre cât de eficientă totuși a fost învățarea la distanță.

– Ce crezi despre lectiile online ?

Mihaela Beresteanu, clasa a 9-a

Sunt o alternativă destul de eficientă a orelor petrecute în cadrul școlii, însă unicul minus este că se încadrează de 2-3 ori mai puțini elevi decât în mod obișnuit.

Angela Metei, clasa a 11-lea

Cred că lecțiile online este cea mai bună metodă de a continua studiul fără a fi nevoie de recuperări. De asemenea, este o experiență bună pentru generația actuală de elevi , care traiesc în lumea mijloacelor TIC.

Tatiana Tarlev, clasa a 9-a

Mie mi-au plăcut lecțiile online, dar nu tot materialul pe care mi l-au dat profesorii a fost de înțeles, este dificil să studiezi fără ajutorul profesorilor.

– Ce parere ai despre sfârșitul anului de învătamânt în regim online ?De ce ?

Mihaela Beresteanu, clasa a 9-a

Totuși speram ca până la sfârșitul anului de studii să ne întoarcem la școală, însă, conform circumstanțelor în care ne aflăm, continuăm tot în stilul acesta. Deși, ar fi de dorit ca cel puțin în ultima săptămâna profesorii să slăbească procesul educațional, pentru că acum toți sunt epuizați moral și , efectiv, nu vor fi mai productivi ca până acum.

Angela Metei, clasa a 11-lea

 Sfârșitul anului școlar în regim online este o metodă necesară pentru a preveni raspândirea virusului , dar și importantă pentru a putea informa elevii despre totalurile anului de studiu

Tatiana Tarlev, clasa a 9-a

 După părerea mea, nu chiar îmi este plăcut că o să-l petrec acasă, fiindcă este ultimul an aș vrea să-mi revăd profesorii și colegii.

– Esti multumita de notele primite pe parcursul invatamintului online sau crezi ca daca ai fi mers la scoala ,notele erau sa fie mai bune ?

Mihaela Beresteanu, clasa a 9-a

 Notele nu depind de împrejurimile în care înveți. După părerea mea cel care e dornic de a cunoaște, mereu va munci. Personal, sunt mulțumită de note. Unica diferență este că la școală nu avea să am atât de multe la număr, pentru că nu răspundeau toți, însă acum la orice lecție trebuie prezentată tema și notată.

 

 

Angela Metei, clasa a 11-lea

Ceea ce privește notele, sunt mulțumită de aprecierea profesorilor, fiindca se face obiectiv, după merite și nu cred ca s-ar diferenția foarte mult de notele primite dacă aș fi mers la școală.

Tatiana Tarlev, clasa a 9-a

Eu sunt mulțumită de notele pe care le-am primit pe parcursul invatamintului online, a fost un pic mai dificil dar mam descurcat. Eu cred că era sa am note mai bune, dacă era să merg la școala deoarece în preajma mea sunt profesorii, care știu că mă vor ajuta și explica absolut tot ce nu înțeleg.

Autor: Andreea Cheian

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼