Susțineți BAStv

„Retrospectiva săptămânii” de la BAStv: sondaj, accident rutier, prețuri, concurs de desene și multe altele

„Retrospectiva săptămânii” – o secțiune în care postăm cele mai importante știri publicate pe site-ul nostru în ultimele 7 zile. Acest lucru te va ajuta să fii mereu la curent și să nu ratezi nimic important pentru tine.

(VIDEO/FOTO) Accident în lanț la Cimișlia: 9 mașini au fost implicate. Ce spune poliția

Un accident rutier cu implicarea a nouă mașini a avut loc în dimineața zilei de joi, în raionul Cimișlia. O persoană a fost transportată de urgență la spital. Mai mult aici.

(VIDEO) Nou-născut, spre vânzare: patru învinuiți din Moldova și Ucraina – trimiși în judecată

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în judecată a patru femei pentru organizarea unei scheme, prin care un nou-născut în Chișinău urma să fie vândut spre „adopție” unui cuplu din România. Informații în plus.

(VIDEO) Cinci migranți ucraineni ar fi achitat 38 500 de dolari pentru a părăsi țara. Aceștea au fost reținuți în Basarabeasca

Angajații Poliției de Frontieră Basarabeasca au reținut un moldovean în timp ce asigura trecerea ilegală a frontierei de stat pentru cinci migranți ucraineni. Străinii urmau să achite pentru migrarea ilegală din Ucraina în țara noastră, până la 8000 dolari americani pentru fiecare persoană. Detalii pe site.

Ce contează mai mult: prețul sau calitatea produselor alimentare? Sondajul săptămânii

Calitatea produselor alimentare are o mare importanță pentru sănătatea și dezvoltarea fizică a oricărei persoane. Dar, din păcate, nu îi acordăm întotdeauna prea multă atenție, concentrându-ne în primul rând pe eticheta de preț. Am decis să întrebăm utilizatorii site-ului BAStv ce este prioritar, în opinia lor, calitatea produselor alimentare sau prețul acestora. Mai detaliat.

Prețul la cartofi a început să crească în Moldova. Care este cauza

Săptămâna trecută, după o scădere mică și de scurtă durată, în Moldova a fost reluat procesul de creștere a prețurilor angro la cartofi. Mai multă informație aici.

Ce aleg să învețe elevii din raionul Basarabeasca? Cele mai solicitate discipline opționale în acest an de studii

Matematica distractivă este cea mai populară disciplină opțională în rândul elevilor din clasele primare, din raionul Basarabeasca. În același timp, majoritatea elevilor din clasele gimnaziale aleg să studieze Religia, disciplină școlară care se regăsește și în topul celor mai solicitate discipline de către clasele liceale, alături de Educația ecologică. Informații pe site.

(FOTO) Doi elevi din raionul Basarabeasca au fost desemnați câștigătorii Concursului de desene ANRE

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a desemnat învingătorii Concursului de creație „Securitatea electrică în viziunea copiilor”, ediția a II-a, care s-a desfășurat pe parcursul lunii noiembrie 2023. Printre aceștea se regăsesc și elevi din raionul Basarabeasca, care au primit premii și mențiuni. Mai mult.

Cei care susțin redacția BAStv în realizarea comținuturilor de calitate, oferim un link către un articol despre cum se poate face acest lucru.

Asta este tot ce am vrut să vă reamintim. Sperăm să fie interesant. Urmărește publicațiile noastre și fii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă!

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼