Susțineți BAStv

„Retrospectiva săptămânii” de la BAStv: sondaj anual, rezultatele activității SSEB, cosecințele zăpezii din ultimele zile și multe altele

„Retrospectiva săptămânii” – o secțiune în care postăm cele mai importante știri publicate pe site-ul nostru în ultimele 7 zile. Acest lucru te va ajuta să fii mereu la curent și să nu ratezi nimic important pentru tine.

Redacția BAStv își desfășoară sondajul anual. Ajută-ne să devenim mai buni!

Pentru redacția BAStv, 2023 nu a fost ușor, dar am lucrat activ tot anul, informându-vă despre ce este important, relevant, interesant și util. Am vorbit despre evenimentele petrecute în Basarabeasca, în țară și în lume, despre problemele cu care se confruntă auditoriul nostru, despre oamenii minunați care trăiesc lângă noi. De asemenea, am organizat întâlniri cu cititori și antreprenori locali din raionul Basarabeasca. În 2023 am sărbătorit 25 de ani de la înființarea studioului BAStv. În general, anul a fost luminos și plin de evenimente. În 2024 vrem să fim mai buni. Participați la sondaj și ajutați-ne să înțelegem ce facem corect și la ce trebuie să lucrăm. Mai mult aici.

(VIDEO) În atenţia părinților! Din acest an, indemnizațiile pentru copiii vor fi acordate fără cerere

Începând cu 1 ianuarie 2024 intră în vigoare modificările operate în cadrul normativ, prin care se simplifică procesul de acordare a indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii. Detalii pe site.

Zăpada a creat dificultăți. Care este situația actuală în raionul Basarabeasca

Zăpada de ieri, 8 ianuarie, le-a dat bătăi de cap locuitorilor din raionul Basarabeasca, dar și angajaților întreprinderilor responsabile de curățirea drumurilor de acces. Potrivit autorităților locale, în pofida dificultăților, situația din raion a fost gestionată. Informații în plus.

Aflaţi care este rezultatul activității Serviciului Prevenție al Secției Situații Excepționale Basarabeasca pentru anul 2023

Pe parcursul anului 2023 pe teritoriul raionului Basarabeasca au fost înregistrate 9 incendii, faţă de 11 incendii în anul 2022. Serviciul Prevenție al Secției Situații Excepționale Basarabeasca, a prezentat rezultatele activității desfășurate în anului 2023. Mai mult.

Câte căsătorii și divorțuri s-au înregistrat în raionul Basarabeasca anul trecut? Divorțurile sunt în continuă creştere

Pe parcursul anului 2023, a scăzut numărul căsătoriilor înregistrate la Direcția de Stare Civilă, în raionul Basarabeasca, în timp ce, divorțurile sunt în continuă creștere. Mai desfășurat aici.

(Diagramă) În raionul Basarabeasca sunt mai multe decese decât nașteri

Pe parcursul anului 2023, rata natalității, în raionul Basarabeasca, a scăzut cu 30%, și rata mortalității cu 20%. Acestea sunt datele departamentului de statistică vitală. Mai detaliat.

Echipa de la BAStv a cercetat câte persoane poartă nume și prenume legate de sărbătoarea Crăciunului

Mai multe persoane din Moldova au numele sau prenumele legate de sărbătoarea Crăciunului. Din curiozitate, am decis să cercetăm mai detaliat acest subiect, şi iată ce am reușit să descoperim.

Cei care susțin redacția BAStv în realizarea comținuturilor de calitate, oferim un link către un articol despre cum se poate face acest lucru.

Asta este tot ce am vrut să vă reamintim. Sperăm să fie interesant. Urmărește publicațiile noastre și fii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă!

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼