Susțineți
BAStv

Școlile din raionul Basarabeasca pot beneficia de echipamente sportive. Care sunt condițiile

Orice școală din raionul Basarabeasca poate beneficia de un nou inventar sportiv pentru sălile de sport. AO „Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului”, organizează compania “Sportul începe din școală!”. Acest concurs se va desfășura, în perioada 03– 31 mai. Scopul fiind acordarea susținerii a 10 școli situate în afara mun. Chișinău.

Compania “Sportul începe din școală!”, oferă câștiguri în valoare de 10 000 de lei, pentru echipamente sportive de care are nevoie instituția în afara mun. Chișinău.

La Campanie pot participa elevii/profesorii instituțiilor de învățământ care vor expedia în adresa organizatorului o solicitare prin care vor prezenta instituția și vor expune necesitățile acesteia.

Desfăşurarea şi totalizarea rezultatelor Campaniei se realizează de către organizator. Prezentările care vor aduna cele mai multe like-uri vor avea prioritate la desemnarea câștigătorilor. Organizatorul va face publică lista participanților desemnați câștigători pe pagina sa de facebook.

La moment, din raionul Basarabeasca la acest concurs participă 3 instituții de învățământ. IP LT,, Matei Basarab” din or. Basarabeasca, IP LT ,,Constantin Stere” din s. Abaclia și IP G,,Marcu Tarlev” din s. Bașcalia.

Instituțiile de învățământ au nevoie de: mingi de volei, baschet, fotbal, coarde, accesorii sportive, conuri, cercuri.

Autor: Cristina Lupașcu

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook и Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼