Susțineți
BAStv

Un bărbat din Sadaclia a lovit o femeie și a amenințat oamenii de pe stradă cu cuțitul

Un bărbat din s. Sadaclia a fost reținut pentru 72 de ore de către Inspectoratul poliției Basarabeasca, după ce a lovit o femeie de 70 de ani și a amenințat oamenii de pe stradă cu un cuțit.

Inspectoratul poliției Basarabeasca a anunțat că marți, 29 august, în jurul orei 15:00, un bărbat a lovit o femeie de 70 de ani.

Potrivit oamenilor legii, conflictul a început din cauza unei  datorii de bani:  victima ar fi datorat unei persoane terțe o sumă de bani, iar bărbatul ar fi venit să preceapă datoria în numele terței persoane. La rândul ei, victima a refuzat să restituie banii pe motiv că, bărbatul ar actiona din proprie inițiativă, fără să răspundă vreo unei solicitări de acest gen. Atacatorul a încercat să intre cu forța în ograda femeiei, însă aceasta nu ia permis. Drept urmare, bărbatul i-a aplicat câteva lovituri la față.

Poliția a ajuns la fața locului conflictului și l-a reținut pe bărbat, însă, în drum spre inspectorat, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, pe motiv că se simte rău a solicitat oamenilor legii să iasă din mașină pentru a lua o gură de aer. Folosindu-se de moment, acesta a fugit, revenind la fața locului cu un cuțit asupra sa.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal de huliganism. Bănuitul a fost reținut de Inspectoratul  poliție Basarabeasca și trimis pentru 72 de ore în izolatorul din Cimișlia. Anterior, bărbatul a mai avut dosare penale pe cazuri de violență în familie și huliganism.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼