Electorala 2023

Un elev din s.Sadaclia a fost eliberat de la bacalaureatul la limba engleză

Un elev din s.Sadaclia a fost eliberat de la bacalaureatul la limba engleză
englishacademy.be

Elevul Liceului Teoretic „M.Eminescu”, Adrian Baciu din s. Sadaclia, a obținut ,,automat” nota 10 la bacalaureatul de limbă engleză. El a obținut un Certificat international Cambridge English cu nivelul B2.

Unicul elev din liceul ,, Mihai Eminescu” din s. Sadaclia, raionul Basarabeasca a fost eliberat cu nota 10 la bacalaureatul de limbă engleză, conform ordinului Ministerului.

Potrivit directoarei Liceului Teoretic ,,Mihai Eminescu”, Natalia Talmaci, elevul Adrian Baciu, a obținut un certificat international Cambridge English cu nivelul B2.

,,Noi știam din anii precedenți că elevii cu asemenea certificate sunt scutiți cu nota 10 la bacalaureat. Răsfoind site-ul ministerului am găsit documentația care trebuie prezentată la minister, respectiv, am depus toate cele necesare pentru a primi ordinul de eliberare la bacalaureatul la limba străină”, a menționat directoarea liceului din s. Sadaclia, Natalia Talmaci.

Acest certificat Adrian l-a obținut în urma unui curs online de limbă engleză avansat, prin urmare acesta a susținut examene, media punctajului fiind 174. Asemenea cursuri se regăsesc contra plată.

De nota „10” din oficiu beneficiază, în conformitate cu prevederile Regulamentului, cu privire la examenul național de bacalaureat, candidații care au susținut, pe parcursul anilor de studii în învăţământul general, examene cu recunoaştere internaţională pentru certificarea competenţelor lingvistice în limbi străine.

Autor: Cristina Lupașcu

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook и Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼