Susțineți BAStv

(VIDEO) Micuții clasei I-îi, din liceul ,,M.Basarab”, și-au luat rămas bun de la abecedar

(VIDEO) Micuții clasei I-îi, din liceul ,,M.Basarab”, și-au luat rămas bun de la abecedar
BAStv

Micuții clasei I-îi din IP Liceul Teoretic ,,Matei Basarab” și-au luat rămas bun de la ,,ABECEDAR”, în cadrul unei activități extracurriculare. Aceștia s-au împrietenit repede cu prima lor carte de școlar, au sorbit cu nesaț nectarul de pe fiecare filă, fiind ghidați prin Lumea Cunoștințelor cu multă dibăcie de diriginta Svetlana Secrier. Cum a decurs această călătorie, urmăriți în materialul echipei Cartierul Tineretului.

Acum un an de zile au luat pentru prima dată Abecedarul în mână şi au citit primul cuvânt scris. Iar acum, elevii din clasa I-îi au spus ,,Adio, drag abecedar!”, în cadrul unei frumoase activități extracurriculare, organizată în incinta Liceului Teoretic ,,Matei Basarab”, din orașul Basarabesca.

Micuții din clasa întâi și-au luat adio de la prima carte din viața lor, prin cântece, scenete și poezie.

Potrivit copiilor clasei I-îi, toată activitatea a fost una distractivă, au primit satisfacție prin cunoștințele căpătate în primul an de şcoală, fiind confirmat faptul prin numerile artistice pregătite.

Elevii au impresionat chiar și pe dirigintă, prin talentele lor, dar și prin cunoștințele dobândite de la prima lor carte.

Părinții s-au arătat plini de fericire și mândrie că copiii lor au făcut un pas important în viață.

Acum, urmează o nouă etapă în viaţa micuților, o altă treaptă a educației, în clasa a II-a, unde vor descoperi și mai multe lucruri interesante și importante pentru a crește intelectual.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook и Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼