Susțineți BAStv

(VIDEO) Miss și Mister Dragobete în liceul „Matei Basarab”

(VIDEO) Miss și Mister Dragobete în liceul „Matei Basarab”
Foto: BAStv

În mitologia română, Dragobetele nu este doar zeul iubirii, ci și patronul fericirii. El este cel care ghidează tinerii îndrăgostiți și îi binecuvântează. Cu această ocazie, elevii Liceului Teoretic „Matei Basarab” din or. Basarabeasca au marcat această zi printr-un concurs “Miss & Mister Dragobete”. Care este perechea care a reuşit să transmită cel mai puternic imbold spectatorilor, aflați în reportajul ce urmează.

Decor tematic, scenariu bine pregătit, perechi frumoase și un juriu obiectiv. Cu prilejul sărbătorii de Dragobete, în Liceul Teoretic „Matei Basarab” din or. Basarabeasca a avut loc un concurs sub genericul „Miss și Mister Dragobete”.

Fiecare a pereche a trebuit să treacă prin anumite probe, pentru a demonstra publicului creativitatea și ingeniozitatea. Prestația perechilor a fost minuțios apreciată de către juriu.

În total, ei au trebuit să treacă patru probe. Una dintre probe a reprezentat găsirea partenerului după anumite semne distincte.

Momentul culminant al serii a fost proba de creativitate a perechilor, în care participanții și-au manifestat talentele.

Potrivit participanților, dar și al spectatorilor, festivitatea a fost una destul de reușită și interesantă.

Perechile s-au pregătit minuțios pentru acest concurs, au atras atenție la cele mai mici detalii pentru ca prestația lor să fie impecabilă și excepțională. În urma punctajului acordat de juriu, perechea Ina și Valentin s-a plasat pe locul 1.

Festivitatea a fost organizată de elevii clasei a XI-a, cu suportul membrilor Consiliului local al elevilor și diriginților.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼