Electorala 2023

(VIDEO) Rezultatele muncii studioului: cum a decurs sărbătorirea aniversării BAStv?

Pe 27 septembrie, studioul regional BAStv și-a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare. La sărbătoare au participat reprezentanți ai organizațiilor jurnalistice, fundații care susțin redacția, parteneri, foști colegi și cititori devotați. Evenimentul dedicat aniversării a început cu o întâlnire a invitaților.

Partea oficială a sărbătorii a debutat cu discursul celor care au fondat studioul BAStv –  Liudmila și Vladimir Topal.

Jurnalista Iuliana Ignatieva le-a povestit oaspeților despre studioul BAStv și le-a prezentat rezultatele multor ani de muncă a echipei redacției.

Punctul culminant al programului a fost premiera unui film documentar despre istoria creării BAStv – de la înființarea studioului până în prezent.

Mai târziu, redactorul șef Inna Gurgurova a efectuat un test interactiv, în timpul căruia participanții au trebuit să demonstreze cât de bine își amintesc informațiile legate de studiou.

În plus, redacția BAStv a menționat partenerii, înmânându-le scrisori de recunoștință și cadouri simbolice.

Eroii acestui eveniment au fost, de asemenea, felicitați cu ocazia aniversării lor de către telespectatorii fideli, cititorii și colegii din alte mass-media.

Redacția i-a menționat și pe cei care au oferit  susținere la nivel local: ONG-ul „Clubul Femeilor Golubca” și „For Hapiness”, precum și administratorul grupului „Советы бессарабского фармацевта”, Diana Voitco. De asemenea, câștigătoarei Concursului de sloganuri BAStv, Valentina Covalenco, i-a fost oferită o diplomă și un cadou simbolic.

Evenimentul festiv a fost desfășurat cu sprijinul People in Need Moldova. Sărbătoarea s-a încheiat cu un bufet, în care gazdele și oaspeții lor au putut să facă poze în zona foto, să discute într-o atmosferă informală și să aibă doar o seară plăcută.

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼