Susțineți BAStv

(VIDEO) Ziua Autoconducerii în liceul ,,M. Basarab”. Cum s-au descurcat elevii cu rolul de profesori

(VIDEO) Ziua Autoconducerii în liceul ,,M. Basarab”. Cum s-au descurcat elevii cu rolul de profesor
Foto: BAStv

Pe 5 octombrie, de ziua Internațională a Profesorilor, Ziua Autoconducerii a avut loc la IP LT ,,M. Basarab” din orașul Basarabeasca. Conducerea școlii a fost preluată de elevii clasei a XII-a. Cum s-au descurcat elevii cu rolul de profesor, vedeți în următorul raport.

În dimineața zilei de 5 octombrie, elevii IP LT ,,M. Basarab” și-au întâmpinat profesorii cu onoruri deosebite. Aici li s-a împrăștiat o potecă cu petale de trandafiri, după ce au mers de-a lungul căreia fiecare profesor a primit câte un mic cadou.

De Ziua Profesorului, frâiele școlii au trecut către elevii din clasa a XII-a. În ciuda faptului că liceul nu a fost condus de profesori, lecțiile au fost predate cu maximă seriozitate. Unilor copii le plăceau profesorii suplinitori, altora le lipseau profesorii adevărați.

Potrivit profesorilor suplinitori, să înlocuiești cadrele didactice nu este ușor.

În Ziua Autoconducerii, Maria Chendighilean a jucat și rolul de director al școlii. După cum a remarcat un elev din clasa a XII-a, procesul de învățare în această zi nu a fost practic diferită  de o zi obișnuită de școală, deși nu a fost ușor.

Profesorii de la liceu au fost încântați de modul în care copiii s-au descurcat cu responsabilitățile care le-au fost atribuite. Și după lecții s-au bucurat de un concert pregătit de clasele a IX-a și a XII-a.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼