Susțineți BAStv

Ziua Ușilor Deschise la Parlament. Când va avea loc

Ziua Ușilor Deschise la Parlament. Când va avea loc
rlive.md

Parlamentul organizează vineri, 22 septembrie Ziua Ușilor Deschise. Cu acest prilej, instituția parlamentară își va deschide ușile pentru toți doritorii, iar Președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu alți deputați vor fi ghizii oamenilor care vor veni să viziteze legislativul.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, vizitatorii vor putea merge în sălile din incinta Parlamentului. Traseul turului ghidat include sala de ședințe plenare, sala Europa, Muzeul Parlamentului și sala pentru conferințe de presă.

Totodată, vor fi amenajate pentru public două expoziții. De asemenea, în scuarul Parlamentului vor fi amenajate spații pentru discuții cu deputații, cu activități interactive pentru copii și o zonă foto. Vizitatorii vor mai primi materiale informative despre activitatea Parlamentului, vor putea lăsa mesaje pentru deputați și vor putea participa la un quiz la care își vor testa cunoștințele din domeniul legislativ, iar cei care vor oferi răspunsuri corecte la întrebări vor primi premii.

Ziua Ușilor Deschise se va desfășura în intervalul dintre orele 13:00 și 17:00. Vizitatorii sunt rugați să aibă la ei un act de identitate. Copiii nu au nevoie de un act de identitate, dar obligatoriu vor fi însoțiți de maturi.

Evenimentul are loc în contextul Zilei internaționale a democrației, marcată anual la 15 septembrie, acest lucru fiind stabilit în 2008 de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼