„Retrospectiva săptămânii” de la BAStv: incendiu în Abaclia, noi reguli de circulație, restricții pentru fumători și altele

„Retrospectiva săptămânii” – o secțiune în care publicăm cele mai importante știri publicate pe site-ul nostru în ultimele 7 zile. Acest lucru te va ajuta să fii mereu la curent și să nu ratezi nimic important pentru tine.

(FOTO) Incendiu de vegetație în s. Abaclia. Au ars 30 de hectare
Sâmbătă, pe 20 iulie, în satul Abaclia a avut loc un incendiu de vegetație. Potrivit pompierilor, a ars iarba uscată și viile abandonate. Mai detaliat aici.

(VIDEO) Atelier de promovare a valorilor UE la Sadaclia. Cum s-a desfășurat activitatea
Pe 22 iulie, în satul Sadaclia au fost promovate valorile europene în cadrul unei școli de vară. La activitate au participat oamenii interesați de istoria Uniunii Europene, de valorile pe care le apără și de tot ceea ce înseamnă „o comunitate unită”. Cu ce impresii au rămas participanții, urmăriți în acest reportaj.

(FOTO) Combaterea dezinformării și colaborarea cu jurnaliștii. Discuție între autorități și mass-media locală în Basarabeasca
Pe 25 iulie, în sala de ședințe a Consiliului Raional Basarabeasca a avut loc un atelier de discuție între autoritățile publice locale, reprezentanți ai IGSU și Poliției de frontieră împreună cu jurnaliștii mass-mediei locale. În cadrul acesteia a fost abordată importanța comunicării eficiente și transparente între instituțiile publice și presă. Mai multe detalii.

Atenție! Noi reguli de călătorie în Israel, începând cu 1 august
Începând cu data de 1 august 2024, statul Israel modifică regulile de intrare pe teritoriul său pentru cetățenii statelor cu regim fără de vize, inclusiv cetățenii țării, anunță Ministerul Afacerilor Externe al R. Moldova într-un comunicat publicat pe 24 iulie. Informații aici.

Noi restricții pentru fumători! Autoritățile vor să interzică fumatul, inclusiv a țigărilor electronice, în spațiile publice deschise
Noi restricții pentru fumători. Fumatul va deveni interzis în spațiile publice deschise, cum ar fi terase, stații de așteptare, parcuri de distracții. Mai mult,  restricțiile se aplică nu doar pentru țigările obișnuite, dar și pentru țigările electronice. Detalii aici.

Cei care susțin redacția BAStv în realizarea conținuturilor de calitate, oferim un link către un articol despre cum se poate face acest lucru.

Asta este tot ce am vrut să vă reamintim. Sperăm să fie interesant. Urmărește publicațiile noastre și fii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă!

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: Telegram, YouTube, Facebook și Instagram. Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼