Susțineți BAStv

Șapte povești de dragoste de la locuitorii raionului Basarabeasca

Dragostea este cea mai mare bucurie pe care o poate avea un om, iar alături de omul potrivit, ea înflorește și pune bazele unei relații armonioase și a unei familii fericite. De Dragobete, sărbătoarea națională a dragostei, am decis să adunăm istoriile de dragoste a familiilor din raionul Basarabeasca.

Ce poate face o femeie fericită: cariera sau familia? Cu siguranță, ambele! Anul trecut, Cristina și Ion s-au căsătorit, însă înainte de acest pas, tinerii au fost nevoiți să treacă peste multe greutăți. 

 

Dorina Moleșteanu și soțul ei, Veceslav Eșanu, trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani, de pe vremea când erau încă școlari. Viitorii soți s-au întâlnit în s. Abaclia, de unde provin.

 

Soții Sergiu și Liudmila Reniță sunt împreună de mai bine de 20 ani. Împreună, ei au demonstrat că răbdarea și iubirea stau la baza unei familii fericite și împlinite.

 

Daniela și Victor din raionul Basarabeasca s-au cunoscut încă pe când ea era elevă. Începând de pe băncile școlii și până în prezent, ei sunt nedespărțiți.

 

Familia este cea care îți oferă sprijinul atunci când te confrunți cu obstacolele vieții. Este cea care te ajută să te ridici când ești tras în jos de restul lumii.

 

Irina Iftodi este femeia care a putut renaște din propria cenușă, asemeni unei păsări phoenix. Cu ajutorul soțului, ea a demonstrat lumii că fiecare om își poate forma viața după cum își dorește, nu după standardele străinilor.

 

Familia este mediul în care venim pe lume, ne dezvoltăm şi, la rândul nostru, ne formăm o altă familie. Este locul unde găsim înţelegere, linişte şi soluţii la problemele care ne frământă.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

 

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼