Electorala 2023

(Video) Mesajul președintei Maia Sandu, la un an de război în Ucraina: “Puterea noastră vine din dragoste și unitate”

 La un an de când armata Federației Ruse a invadat Ucraina, președinta Maia Sandu a publicat un mesaj pe pagina oficială de facebook, în care a reconfirmat solidaritatea Republicii Moldova pentru poporul ucrainean. Președinta ţării a accentuat în mesajul său eroismul ucrainenilor și a îndemnat cetățenii moldoveni la unitate.

“Nu există durere mai mare decât a pierde pe cineva drag. Nu există nedreptate mai mare decât să fii invadat și ucis în propria casă, unde îți duci viața liniștit și frumos. Din dragoste de oameni și de țară, ucrainenii s-au ridicat, și-au învins fricile și au devenit invincibili”, – a menționat Șefa statului, Maia Sandu.

De asemenea, presedinta a spus că, Republica Moldova este alături de poporul ucrainean în această luptă pentru libertate. Toată lumea vrea pace.

“Să avem grijă unii de alții, să avem grijă de țară, să fim solidari cu ucrainienii care luptă pentru viața lor și pentru libertatea întregului continent. Le mulțumesc tuturor celor care în fiecare zi oferă o mână de ajutor și contribuie ca binele să învingă răul…Ucraina va învinge! Pacea va învinge! Moldova va trăi în pace, alături de Ucraina victorioasă, în familia țărilor europene, libere ”, a adăugat președinta Maia Sandu.

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook и Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼