Susțineți BAStv

„Retrospectiva săptămânii” de la BAStv: concurs, foto publicații, Ziua Vinului și multe altele

„Retrospectiva săptămânii” – o secțiune în care postăm cele mai importante știri publicate pe site-ul nostru în ultimele 7 zile. Acest lucru te va ajuta să fii mereu la curent și să nu ratezi nimic important pentru tine.

BAStv și BASfm au dreptul să reflecte alegerile locale din 5 noiembrie. Consiliul Audiovizualului a aprobat lista instituțiilor media

Consiliul Audiovizualului (CA) a aprobat, în ultima sa ședință, 44 de declarații privind politica editorială pentru reflectarea alegerilor locale din 5 noiembrie ale furnizorilor de servicii media – 27 pentru posturile TV și 17 pentru posturile Radio. Printre acestea se regăsesc BAStv și BASfm. Mai multe informații.

(FOTO) În liceul ,,Mihai Eminescu” din s. Sadaclia au început lucrările de renovare a gardului

Gardul din IP LT,, Mihai Eminescu” din s. Sadaclia este în proces de renovare, prin intermediul proiectului ,,Satul European Expres”. Grantul pentru realizarea ideei, depusă de autoritățile locale, constituie o sumă de aproximativ 455 de mii de lei. Informații în plus.

(FOTO) Primăria din satul Carabetovca va fi modernizată. Aflați din ce surse

Pentru a economisi energia termică, primăria satului Carebetovca va fi modernizată prin implementarea unui proiect de finanțare. Mai detaliat aici.

Acces interzis în țările baltice pentru șoferii cu mașini cu numere rusești. În caz contrar, riscă să le fie confiscat automobilul

Persoanele care se deplasează cu autoturisme cu numere de înmatriculare rusești nu vor avea acces pe teritoriul Uniunii Europene (UE). Prin urmare, șoferii cu vehicule înmatriculate în Rusia nu vor putea traversa punctele de trecere a frontierei cu Estonia și Letonia în conformitate cu noile sancțiuni impuse de UE împotriva Moscovei din cauza războiului din Ucraina. Cei care nu se vor conforma instrucțiunilor autorităților vamale din țările menționate, vor fi întorși înapoi în Federația Rusă, sau riscă să le fie confiscat automobilul. Detalii aici.

Biserica ortodoxă de stil vechi sărbătorește Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul

Creștinii ortodocși de stil vechi din Republica Moldova sărbătoresc, pe 11 septembrie, Tăierea Capului Cinstitului, Slăvitului Prooroc Ioan Botezătorul – Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului nostru Iisus Hristos. Această zi este considerată zi de post și rugăciune, fiind asemănată cu Vinerea Patimilor și se spune că la fel cum postim în fiecare vineri, ca zi a răstignirii, așa se cuvine să postim și în această zi. Mai mult pe site-ul nostru.

Când va fi sărbătorită Ziua Națională a Vinului în acest an

Cea mai mare sărbătoare și unica zi națională din lume dedicată Vinului Moldovei și tradițiilor noastre în vinificație, va avea loc în primul weekend al lunii octombrie, pe 7 și 8 octombrie. Evenimentul din acest an se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, acolo unde va fi celebrat un deceniu de succese ale Vinului Moldovei. Detalii.

Concurs pentru cea de-a 25-a aniversare în mass-media: împărtășește o amintire asociată cu redacția BAStv

Redacția BAStv sărbătorește 25 de ani de activitate. În legătură cu acest eveniment lansăm concursul „Împreună cu BAStv”. Pentru a participa, trebuie să trimiteți redacției o amintire legată de activitatea noastră în mass-media. Mai mult pe site.

Cei care susțin redacția BAStv în realizarea comținuturilor de calitate, oferim un link către un articol despre cum se poate face acest lucru.

Asta este tot ce am vrut să vă reamintim. Sperăm să fie interesant. Urmărește publicațiile noastre și fii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă!

Abonați-vă la noi pe rețele sociale: TelegramYouTubeFacebook și Instagram.  Aici publicăm știri pe scurt!

Bалютный курс: 03 Ноя 2022
EUR : 19.0778 MDL-0,0938 ▼
USD : 19.2733 MDL-0,0227 ▼
RON : 3.8839 MDL-0,0181 ▼
RUB : 0.3132 MDL-0,0003 ▼
UAH : 0.5221 MDL-0,0004 ▼